Choď na obsah Choď na menu
 


1. kolo

5. 8. 2012

Sokol Repište - OŠK Stará Kremnička 7:0 (6:0)

Zápas by sa dal zhodnotiť jednoducho. V prvom polčase nás domáci rozbili, roztrhali, pohrýzli a vypľuli. A ten druhý sme už nejak vydržali.

A teraz podrobnejšie. Do zápasu sme išli s tým, že to bude veľmi ťažké stretnutie, no aj napriek tomu sme dúfali, že sa nám podarí čo - to uhrať. Už v šatni však bolo jasné, že to bude komplikované, pretože zostava nebola ideálna, niekoľko chalanov bolo ešte po sobotnom halázsle mimo a náš náhradný brankár Cecko "mal teplotu". Domáci na nás vyštartovali presne tak ako sme čakali. Repištania hrali ako z veľkej knihy, krásne akcie, hra na jeden dotyk, presné nahrávky. Prvý úder prišiel v 5. minúte po individuálnej chybe obrancu. Chalani sa však držali a snažili sa o vyrovnanie. Prvá strena na bránu domácich prišla v 21. minúte a dá sa povedať, že to bolo to najvážnejšie ohrozenie domácej brány. O tri minúty prišiel druhý zásah domácich hráčov a nad hosťujúcim tímom sa začali sťahovať mračná. Aj napriek tomu sa snažili držať s domácimi krok. Potom však prišlo nešťastných 8 minút, počas ktorých inkasovali kremničkári štyri góly "a bolo vymalované",

Do druhého polčasu sme mali jednoduchú taktiku - inkasovať už čo najmenej gólov. To sa nám našťastie podarilo zlepšenou hrou v obrane a aj vďaka prestriedaniu domácich hráčov. Hra hostí nebola ideálna, kremničkári sa na ihrisku trápili, na mňa ako trénera momentálne najviac mrzí, že sa nám zranili Števo Francz a Juraj Paulík. Otázne je aj ako sa vylieči z nepríjemného zranenia Filip Mezei. Dúfajme, že chlapci sa dajú cez týždeň dohromady a nebudú nám chýbať v aj tak oklieštenom kádri.

A na záver - ten s teplotou by si mal vstúpiť do svedomia a sním aj chalani, ktorí nestihli ani poriadne vytriezvieť. Rovnako dúfam, že si hráči všimli ich problémy s kondíciou a konečne sa rozhodnú s tým niečo robiť.

Marcel Pobežka, tréner