Choď na obsah Choď na menu
 


17. kolo

16. 4. 2013

Kremnica – OŠK Stará Kremnička 3:1 (1:1)

Príjemným prekvapením bol už zraz hráčov, na ktorom sa zišli všetci, ktorí môžu hrať. V okrem jednej výnimky bol aj ich poopičný stav spôsobilý.
Do Kremnice sme cestovali s cieľom získať nejaké body a konečne sa trochu odpútať od dna tabuľky. Náš nástup do zápasu však tomu nenasvedčoval, hra bola zlá, nepresná a prvých 10 minút sme sa prakticky nedostali cez polovicu. Postupne sa však chalani dostali do tempa hru sme vyrovnali a myslím si, že sme aj dostali domácich hráčov pod tlak. Vytvorili sme si niekoľko čistých gólových šancí, ktoré sme však, už tradične nepremenili. Gólu sme sa konečne dostali po úniku Romana Pobežku a jeho nahrávke Stanovi Guličkovi. Ten (hádam ako prvý) konečne vystrelil na bránu a dostal nás do vedenia. Zápas pokračoval vo svižnom tempe a obe strany sa snažili vyrovnať resp. pridať druhý gól. V 46. minúte , v čase keď sa už hráči chystali do šatní však prišiel útok Kremnice a domáci hráči vyrovnali.
Druhý polčas sme začali takmer rovnako ako prvý. Postupne sme však opäť začali tlačiť a gól visel vo vzduchu. Dosiahol ho Roman Pobežka a pravdepodobne tak uchvátil čiarového rozhodcu, že ten bežal zároveň s ním (po čiare) až do momentu, keď Pobežka skóroval. Až potom sa prebral, vrátil sa naspäť a nepochopiteľne odkýval ofsajd. Takže gól neplatil, ale Romana môže potešiť aspoň to, že tak zaujal čiarového, že ten aj zabudol odkývať postavenie mimo hry. Toto nás samozrejme rozladilo, snažili sme sa však aj naďalej tlačiť a dostávať do šanci. Zákrok na Libora Guličku v 16-tke domácich zostal nepovšimnutý a tak sa nakoniec presadili domáci hráči, ktorí sa dostali do vedenia a pred koncom zápasu pridali tretí gól.
Zápas nebol nijako zvlášť pekný a ani veľmi zaujímavý, škoda neuznaného gólu a hlavne množstva nepremenených šanci.
Marcel Pobežka, tréner