Choď na obsah Choď na menu
 


2. kolo

15. 8. 2012

OŠK Stará Kremnička – ŠK Rudno nad Hronom 2:6 (2:2)

Góly: Pobežka (z 11 metrov), Paller
ST. Kremnička: Ďurča – T. Gulička (R. Abrahám, Petruš), L. Gulička, S. Gulička, M. Paller – R. Pobežka, M. Poliak (Rajčan), P. Poliak, Pašák – Francz, Palenčár
V tomto stretnutí nastúpila ešte improvizovanejšia zostava, ako v prvom kole. K množstvu zranených sa pridal aj brankár Filip Mezei a v bráne ho zaskakoval Fero Ďurča. Začiatok stretnutia bol iný než pred týždňom. Domáci si vypracovali šance a hostí zatlačili prakticky na ich polovicu. Len ani Palenčár a ani Francz ich nedokázali premeniť. Na to domáci doplatili v 8. minúte a inkasovali prvý gól. Aj naďalej však hrali svoju hru a vytvárali si šance. Prišiel však druhý úder. Postranný rozhodca (pravdepodobne) nepostrehol takmer 2-metrový ofsajd, z ktorého domáci inkasovali druhý gól. Ani tento fakt ich nepoložil a ďalej bojovali. V 16-tke hostí bol faulovaný Peter Poliak a nariadeným pokutovým kopom znížil Roman Pobežka. Niekoľko minút pred polčasom chytil loptu a zároveň fauloval Maja Palenčára brankár hostí a rozhodca nariadil priamy kop. K nemu sa postavil Miro Paller a sebavedome prekonal vyrovnal. Rozhodca však gól neuznal pre pohyb hostí a priamy kop sa opakoval. Nik nečakal, že Miro vsieti druhý gól, ten však rutinérsky zamieril a pekný lobom poslal loptu opäť do siete. Do šatní sa tak išlo za stavu 2:2.
Chalani boli v dobrej nálade a o našom víťazstve nik nepochyboval. To sa zo začiatku aj napĺňalo. V 55. minúte však prišla studená chyba a hostia po hrubej chybe našich vsietili tretí gól. To ich takpovediac zlomilo. Nedokázali podržať loptu, prihrať a celkovo sa dostať do útoku. Hostia pridali štvrtý gól (po nepískanom faule na Romana Abraháma) a bolo po nádejach. Bojovať sa síce bojovalo, musela sa však viac otvoriť hra a domáci ešte dvakrát inkasovali.
Hra tímu sa zlepšila, vytvorili sa šance, opäť sme však doplatili na zranenia a bude šťastím, ak sa Roman Abrahám po brutálnom zákroku na neho pozbiera a bude môcť nastúpiť v ďalšom stretnutí. Verím, že tento krát si z Brehov odnesieme aspoň bod. Dobrou správou je, že by už mali nastúpiť aj Majo Petruš, Filip Mezei a Aďo Milčík. Otázny je stále štart Juraja Paulíka a Joža Bugára.
Marcel Pobežka, tréner