Choď na obsah Choď na menu
 


5. kolo

4. 9. 2012

Slaská – Stará Kremnička 2:1 (0:1)

Gól: M. Paller
Trvalo mi trochu dlhšie napísanie tohto komentáru, pretože som musel sobotný zápas dosť rozdýchavať. Do Slaskej sme cestovali s úmyslom uchmatnúť domácim aspoň bod. Vývoj stretnutia tomu aj nasvedčoval. Od úvodu sme na domácich tlačili a dostávali sa do šancí. Dve čisté zahodil Majo Palenčár. Približne v polovici prvého polčasu sme sa dočkali. Miro Paller zahrával priamy kop a opäť ukázal svoje strelecké kvality. Jednoduchou pozemnou strelou prekvapil múr i brankára a dostal hostí do vedenia. Toto sme si s prehľadom udržiavali a do šantí sa šlo s dobrou náladou a chuťou bodovať.
Hneď v začiatku druhej polovice striedal Filip Mezei Majsa a Juro Paulík Maja Palenčára. Juro sa presunul do obrany a do útoku prišiel Roman Pobežka. Hra sa na chvíľu utlmila, iniciatívu prebrali domáci, ale postupne sme opäť prechádzali do útoku a stále viac a viac ohrozovali domácu bránu. Najväčšie šance zahodil Roman Pobežka, ktorý prudko hlavičkoval len do stojaceho brankára a Mezei, ktorý preloboval brankára. V 100% šanci však zle trafil loptu a tá minula bránu. Potom však prišiel tvrdý úder pre hostí. Brankár Ďurča vyrobil HRUBÚ a NEOSPRAVEDLNITEĽNÚ chybu. Počas celého stretnutia si nechával pri rozohrávke prísť súperovho hráča až tesne k sebe a až potom chytil loptu do rúk. Tréner, vedúci i hráči ho na to upozorňovali, no to nemalo žiadny efekt. V 86. minúte opäť takto „naťahoval čas“, na našu smolu však domáci útočník vystihol správny moment, vykopol brankárovi loptu z pod rúk a pohodlne skóroval. Aby tomu nebolo dosť, o niekoľko minút zahrávali nabudení domáci faul a opäť prekonali nášho brankára. Gól smrdel síce ofsajdom, ale platil a to je najdôležitejšie.
Je smutné, že desať hráčov drelo a takmer uhrali vynikajúci výsledok na súperov pôde. Kvôli hlúpej chybe toho jedenásteho sme však prišli nie o dva, ale rovno o všetky body. Mám blbý pocit, že nám ešte budú veľmi chýbať. Som totálne frustrovaný z tohto výsledku a použijem slová Stana Guličku – Toto ma len tak ľahko neprejde.
Marcel Pobežka, tréner