Choď na obsah Choď na menu
 


6. kolo

9. 9. 2012

OŠK Stará Kremnička - Družstevník Lovčica Trubín 3:1 (2:0)

Góly: S. Gulička 2, Paller

Toto stretnutie bolo z kategórie "povinných jázd". Od domácich sa neočakávalo nič menej ako víťazstvo, pretože Lovčica je na poslednom mieste v tabuľke a v prípade víťazstva by sa náskok domácich zväčšil na 6 bodov.

Absencia oboch brankárov si vyžiadala menšiu zmenu a do brány sa postavil Milan Sámel, ktorý sa do zápasu dostal po dlhej odmlke. Na ihrisku to však nebolo vôbec vidieť a Miňo podržal svoj tím na 100%.  Domáci vstúpili do zápasu aktívne a už od začiatku na hostí zatlačili. Tentokrát sa na výsledok ich snaženia nemuselo dlho čakať a už v 3. minúte otvoril skóre aktívny a vynikajúco hrajúci Stano Gulička. Domáci zacítili šancu na bodovanie a neustále útočili na lovčického brankára. Hostia boli bezzubí a do útokov sa dostávali len sporadicky a aj to najmä po štandartných situáciách. V 22. minúte Roman Abrahám vynikajúco rozohral aut a na konci tejto akcie stál Stano Gulička, ktorý neváhal a pridal druhý gól zápasu.

Po polčase nasledovala klasická odmlka domácich hráčov a v ich hre sa vyskytlo niekoľko nepozorností a chýb, ktoré však hostia našťastie nedokázal využiť. Potom sa ich hra opäť rozbehla a hostia "nemali nárok". V 56. minúte domáci rozohrávali roh a v skrumáži v rohu 16-tky sa najlepšie zorientoval Miro Paller, ktorý pridal tretí gól. Domáci už do konca zápasu hru ustrážili, hostia zaknihovali len čestný úspech na konci stretnutia.

V tomto zápase by som chcel vyzdvihnúť bezchybný výkon čiarových rozhodcov Tapfera a Košárnika, ktorých výkon bol na jednotku. Tú by si zaslúžil aj hlavný, nebyť jednej vážnejšej chyby, keď zle posúdil situáciu na polovici domáceho tímu a namiesto odkopu od brány nariadil roh, z ktorého hostia znižovali. No aj napriek tomu podal aj hlavný rozhodca Slašťan dobrý výkon.

Marcel Pobežka, tréner